Vanliga frågor

VARFÖR ÄR ARCTIC CAT-NAMNET TILLBAKA?

Passion kan förändra människor. Ändra sinnen. Och i slutändan kan det ta oss tillbaka dit vår familj har varit hela tiden. Eftersom Arctic Cat-beundrare och motorsportsentusiaster krävde det, kommer namnet Arctic Cat® att återvända till terrängfordon och Side-by-Sides i 2019.

VEM KAN JAG TA KONTAKT MED FÖR ATT LÄSA MER OM ARCTIC CAT-PRODUKTER?

Vi ber dig ta kontakt med din lokala, auktoriserade återförsäljare för produktinformation, priser och tillgänglighet. Vår webbsajt är också till hjälp då den innehåller aktuell information och nyheter om Arctic Cats produkter. För att komma i kontakt med en återförsäljare i din närhet ber vi dig besöka våra återförsäljare. Få uppdateringar om nya produkter, kampanjer och presentartiklar via e-post genom att prenumerera på vårt e-nyhetsbrev här.

VEM SKA JAG VÄNDA MIG TILL FÖR ATT FÅ MITT FORDON SERVAT OCH REPARERAT?

Vi rekommenderar att du får ditt fordon servat och reparerat hos en auktoriserad återförsäljare av Arctic Cat. För att komma i kontakt med en återförsäljare i din närhet ber vi dig besöka våra återförsäljare.

VAR KAN JAG HITTA EN ÄGARMANUAL FÖR MIN ARCTIC CAT ELLER TEXTRON OFF-ROAD FORDON?

Ladda ner 2015-2018 Ägarmanualer för produkter tillverkade av Textron Off-Road här. Om du inte kan hitta en handbok för ditt fordon kan du kontakta oss direkt på arcticcatinfo@textron.com.

VAR KAN JAG HITTA EN SERVICEMANUAL FÖR MIN ARCTIC CAT ELLER TEXTRON OFF-ROAD-FORDON?

Servicemanualer är tillgängliga för köp hos din lokala, auktoriserade återförsäljare. För alla modeller före 2010 ska du kontakta oss direkt på arcticcatinfo@textron.com.

VAR KAN JAG KÖPA ORIGINAL ARCTIC CAT-RESERVDELAR OCH TILLBEHÖR?

Vi säljer Arctic Cat-reservdelar och tillbehör genom vårt nätverk av auktoriserade återförsäljare. För att komma i kontakt med en återförsäljare i din närhet ber vi dig besöka våra återförsäljare.

ERBJUDER ARCTIC CAT FINANSIERINGSALTERNATIV?

Se våra auktoriserade återförsäljare av Arctic Cat för finansieringsalternativ.

VEM KAN JAG TA KONTAKT MED FÖR DISKUTERA MÖJLIGHETER TILL SPONSORSKAP?

Kontakta oss direkt på arcticcatinfo@textron.com.

VILKEN GARANTITÄCKNING HAR JAG FÖR MITT NYA ARCTIC CAT-FORDON?

Garantitäckning varierar beroende på modell och år. Vi ber dig kontakta vår lokala, auktoriserade återförsäljare eller vårt kundtjänstteam för att ställa frågor om ditt fordon.

HUR TAR JAG REDA PÅ OM MITT ARCTIC CAT-FORDON HAR EN UTESTÅENDE ÅTERKALLELSE?

Du kan ta kontakt med din lokala, auktoriserade återförsäljare, som kan kontrollera reparationshistoriken för ditt fordon för att se om en återkallelse har utförts eller behöver utföras. Information är också tillgänglig på vår webbsajt.

KAN JAG FÅ ETT ARCTIC CAT-FORDON LEVERERAT TILL MIN HEMADRESS?

Ta kontakt med din lokala, auktoriserade återförsäljare och diskutera möjligheten av att få fordonet levererat till din hemadress. För att komma i kontakt med en återförsäljare i din närhet ber vi dig besöka våra återförsäljare.

HUR KAN JAG FÅ TAG I EN RESERVNYCKEL?

Om du har en av originalnycklarna ber vi dig ta kontakt med din lokala, auktoriserade återförsäljare för att be om att få en nyckel tillverkad. Om du har förlagt alla dina Arctic Cat-nycklar måste ditt tändlås bytas ut. Du kan köpa ett nytt tändlås hos din lokala, auktoriserade återförsäljare.

KAN JAG ÖVERFÖRA MIN FORDONSGARANTI?

Nej, ursprunglig tillverkares garanti är ej överföringsbar till andra ägare eller fordon.

MÅSTE FÖRFRÅGNINGAR OM TEKNISK SUPPORT KOORDINERAS GENOM EN AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV ARCTIC CAT?

JA.

VILKET FORMULÄR ANVÄNDER JAG FÖR ATT SKICKA EN KUNDTJÄNSTFRÅGA OM MITT ARCTIC CAT-FORDON?

Gå till Arctic Cats kundtjänstsida för att fylla i ett formulär och skicka det till en kundtjänstsadvokat.

JAG HAR NÅGRA ANVÄNDBARA SAKER OCH DEKALER. KAN JAG BYTA UT DEM MOT TEXTRON OFF-ROAD SAKER OCH DEKALER?

Nej.

KOMMER NI FORTFARANDE ATT SÄLJA TEXTRON OFF-ROAD-VAROR?

Nej.

KAN JAG BYTA VARUMÄRKE PÅ MITT TEXTRON OFF-ROAD-FORDON MOT ARCTIC CATS?

Ja! Kontakta bara din lokala, auktoriserade återförsäljare för att få hjälp att beställa en ommärkningssats för ditt modellår 2018 eller 2019 Textron Off Road-fordon.