Uppdatering av modellåret 2022

Först och främst vill vi tacka dig för att du är medlem i Arctic Cat-familjen. Vi förstår din frustration, och vi är medvetna om dina bekymmer. Som du säkert vet har många företag, inklusive Arctic Cat, påverkats av situationen med den globala leveranskedjan. På grund av oöverträffad brist och förseningar av nödvändiga delar har leveransen av många av 2022 årsmodeller av Snowmageddon-fordon försenats under de senaste månaderna.

Vårt team fortsätter att anpassa personal och produktionslinjer för att stödja leveransen när komponenterna blir tillgängliga. Detta kräver att vi omvärderar situationen dagligen för att maximera vad vi kan bygga varje dag.

Trots leverantörsbrist arbetar vi hårt för att leverera färdigbyggda 2022 årsmodeller av Snowmageddon-fordon så snart vi kan, och vi har levererat fler än hälften av 2022 Snowmageddon-skotrarna sedan oktober 2021.

Återigen tackar vi er för er lojalitet till Arctic Cat-varumärket och för ert tålamod under de här svåra tiderna. Vi vet att du vill vara ute på äventyr med din Arctic Cat och skapa oförglömliga minnen. Du ska veta att vi gör allt vi kan för att leverera din snöskoter. Vi uppskattar också din förståelse för att den här situationen ligger utanför våra återförsäljares kontroll. De har den mest aktuella informationen, så kontakta dem för att få uppdateringar om din orderstatus. 

       – Arctic Cat-teamet