NU BEHÖVER DU INTE VÄNTA LÄNGRE

Actic Cat modellår 2024 Se utbud

SE MODELLERNA

MISSA INTE

Arctic Cats modell utbud 2024 är här för att förändra sporten. Oavsett om du är en upptäckare eller adrenalin sökare så har vi det du leter efter. Dessutom, med den HELT NYA CATALYST plattformen som finns på alla maskiner i 600-serien, kan du återupptäcka sättet att åka på.

Är du inte säker på var du ska börja? Kolla in vår Köpguide för att hitta den perfekta maskin idag.

HITTA DITT KÖRSÄTT

HELT NYA

CATALYST-PLATTFORMEN

Den helt nya CATALYST-plattformen är redo att ändra sättet du ser på snöskotrar. Detta revolutionerande chassi är byggt från grunden och har oöverträffade viktminskningar för lössnö-, crossover- och ledmaskiner, samt omdefinierad ergonomi och en omkalibrerad fjädring. Förbättringarna slutar inte där. Utforska det som särskiljer CATALYST.

INSTALLERA 4-PUNKTS LÅSSYSTEM

ATACH 4-punkts låssystem gör det enklare än någonsin att lägga till tillbehör till din maskin. CATALYST-plattformen har det första inbyggda tillbehörssystemet med nyckellås för att säkra förvaringen av en mängd olika väskor och tillbehör i din maskin. ATACH är sömlöst integrerad och helt säker, så du kan enkelt anpassa åkturen efter dina behov.

PANTERA 7000

Med uppvärmda säten och plats för två personer, är Pantera byggd för en lyxigt delad färd. men låt inte den bekväma designen lura dig. 1049 cc fyrtaktsmotorn erbjuder mer än tillräcklig effekt för att du ska kunna så mycket du vill.

2024 ÅRS UPPSTÄLLNING ÄR FULL AV MOUNTAIN, CROSSOVER, TRAIL OCH UTILITY OCHUNGDOM SLÄDAR SOM ÄR UTFORMADE FÖR ATT FÅNGA ÖGONEN BÅDE PÅ OCH UTANFÖR SNÖN.

TEKNIK

JÄMNARE KÖRNING. VARJE GÅNG.

ADAPT™ CVT-koppling

Med en design som erbjuder konsekvent prestanda och längre remlivslängd, ger den smala ADAPTkontinuerligt varierbar utväxling (CVT)-kopplingen förbättrad gasrespons och mjuk kraftförsörjning för en resa som ingen annan. Tillgänglig på fulldimensionerade maskiner.

FRIHET I RESPONS

ATAC

Inget mer gissningsarbete med ATAC. Med detta system kan du justera din fjädring med ett klick på en knapp på styret. När terrängen plötsligt ändras kan du anpassa din fjädring lika snabbt. Tillgänglig i flera modellutföranden.

OSLAGBAR MANÖVRERBARHET

ALPHA ONE bakfjädring med enkelskena

Unlock the mountain with the ALPHA ONE Single-Beam rear suspension. Med sin monorail-design upplever du enkla svängar, med skärning och sidolut. Tillgänglig på alla lössnömodeller och Riot X.