Black Cats

The Best in the Backcountry

På Arctic Cat lever vi för den perfekta åkturen och vi försöker alltid att ta vår körning till nästa nivå. Våra elitförare – mästarna av vildmarken – förkroppsligar det här med sin passion och skicklighet. Vi är stolta över att ha några av sportens främsta i vårt team. Med otaliga tävlingsvinster världen över lever Black Cats för att köra och vara bäst.

Rob Kincaid
Rob Kincaid

Rob Kincaid

Backcountry

Rob var ” was larger than life”. Han satte sin prägel på branschen med sin unika personlighet och kommer för evigt att vara en legend inom sporten. Rob var mer än snöskoteråkare, han var en fantastisk far, make och mentor för många. Rob kommer alltid att vara en del av Black Cats-familjen.

David McClure
David McClure

David McClure

Backcountry

Härstammande från Swan Valley, Idaho, är David en dekorerad backtävlingsförare, med åtta Världsmästerskap, flera poängtitlar, två King of the Hill-titlar och ännu fler vänner och minnen utmed vägen.

Riley Kincaid
Riley Kincaid

Riley Kincaid

Backcountry

Riley Kincaid är ung och uppåtgående skoterförare i vildmarken och i backtävlingsvärlden. Son till vildmarkslegenden Rob Kincaid föddes Riley praktiskt taget i en snöskoter. Hans passion för sporten brinner hans ådror.

Maverick Walker
Maverick Walker

Maverick Walker

Backcountry

Maverick Walker kommer hela vägen från Colville, WA, i nordöstra Stillahavsområdet. Maverick är en av de ödmjukaste atleterna i branschen, men du skulle inte tro det med tanke på hans aggressiva körstil. Se Maverick köra sin Arctic Cat den här säsongen.

Kyle Saxton
Kyle Saxton

Kyle Saxton

Backcountry

Montanas bästa, Kyle Saxton, är känd för att åka med stil. Du finner Kyle i områden som många drömmer om, och bara ett fåtal kan nå.