ATAC

Justerbar fjädring som kan justeras under körning

Oavsett om du ger dig ut på lederna eller utforskar vildmarken kan du inte alltid veta vilken terräng du kommer att stöta på. Men det ordnar sig enkelt med ATAC® Adjustable On-the-Fly-fjädring. Med tryckknappsstyrning av tre hårdhetsinställningar kan du enkelt justera stötdämpningsinställningarna med ett enkelt knapptryck. Dessutom kan du med hjälp av ett låsningsläge och två individuella förarprofiler justera för att få den perfekta åkturen snabbare än någonsin.

ATAC FOX Zero IQS-stötdämpare

FOX® ZERO iQS-STÖTDÄMPARE

ATAC® Adjustable On-the-Fly's FOX® ZERO-stötdämparna har medföljande behållare med kompressionsinställningar (mjuk, medium och fast) och två anpassade fjädringsinställningar samt ett elektroniskt styrsystem designat och utvecklat med Arctic Cat-tekniken.

ATAC Tre inställningar

TRE FABRIKSINSTÄLLDA FJÄDRINGAR

Oavsett vilken terräng du möter garanterar de mjuka, medium och fasta fjädringsinställningarna en perfekt körning.

Två förarprofiler

TVÅ ANPASSNINGSBARA FÖRARPROFILER

Ställ in din körning mer exakt än någonsin med avancerade inställningar som gör att du kan finjustera förhållandet mellan skidstötdämparna och boggins bakre stötdämpare. ATAC® kan komma ihåg två förarprofiler med sina egna personanpassade inställningar.

ATAC Digital display

DIGITAL DISPLAY

Få en ögonblicklig avläsning av den inställning som du har valt – mjuk, medium eller fast – från den digitala instrumentvisaren.

ATAC Tryckknappskontroll

BEKVÄM KONTROLL MED TRYCKKNAPP

Nu är det slut med att kliva av snöskotern för att ställa in en ny kompressionsinställning. ATAC gör det enkelt att växla mellan en fjädringsinställning – det är bara att trycka på en knapp som sitter på styret.