Alpha One

Single-Beam Rear Suspension

Ta dig ut med den banbrytande Alpha One®-fjädringen med enkelskena. Istället för att använda två skenor som i en glidboggie går den enkla aluminiumskenan rätt ner till mitten på Power Claw™-mattan. Med minimal ansträngning får du ut maximerade vändningar i djup snö, skärande svängar, körning i sidolutning och mycket mer. Ingen annan snöskoter kommer ens i närheten. 

Alpha One Technology för snöskotrar

Boggie MED ENKELSKENA

ALPHA ONE bakfjädring med enkelskena är den första bakfjädringen av sitt slag. Den här revolutionerande övergången från två skenor till en skena skapar en central vridpunkt i mitten av Power Claw-mattan, så att du kan köra runt på berget med lätthet. Med en konstruktion i extruderat aluminium och fästpunkter i magnesium ger den här lätta, smidiga konstruktionen bättre kontroll och rörlighet.

Alpha One Technology för snöskotrar

Mer manövrerbarhet

Med en central vridpunkt kan snöskotern lutas och sjunka in varje kurva och vid sidolutningar på ett naturligt sätt. Även med en längre matta kan din maskin hantera snävare svängar i tekniska situationer, jämfört med snöskotrar med kort matta och dubbla skenor. Oslagbar manövrering, som öppnar upp för begränsade möjligheter.

Alpha One Technology för snöskotrar

LÄTT ATT STARTA, LÄTT VIKT

ALPHA ONE-snöskotrarna gör lättviktsprestanda till en standard. Den enkla skenan avlägsnar snö, medan fjädringarna med dubbla skenor fångar upp snön i ramen. Utöver detta utjämnar skidsystemet flytning över mattans bredd, så att du kommer att sjunka mindre och fortsätta röra dig hela dagen.