Alpha One

Single-Beam Rear Suspension

Ta dig ut med den banbrytande Alpha One®-fjädringen med enkelskena. Istället för att använda två skenor som i en glidboggie går den enkla aluminiumskenan rätt ner till mitten på Power Claw™-mattan. Med minimal ansträngning får du ut maximerade vändningar i djup snö, skärande svängar, körning i sidolutning och mycket mer. Ingen annan snöskoter kommer ens i närheten. 

Alfabetisk en teknologi för Snowmobiles

En boggie med enkelskena

Alfabetisk en Singel-Strålar bakre upphängning är den första baksidaupphängningen av dess sort. Den här revolutionerande övergången från två skenor till en skena skapar en central vridpunkt i mitten av Power Claw-mattan, så att du kan köra runt på berget med lätthet. Med en konstruktion i extruderat aluminium och fästpunkter i magnesium ger den här lätta, smidiga konstruktionen bättre kontroll och rörlighet.

Alfabetisk en teknologi för Snowmobiles

Mer manövrerbarhet

Med en central vridpunkt kan snöskotern lutas och sjunka in varje kurva och vid sidolutningar på ett naturligt sätt. Ingen kommer ens att komma i närheten av dig på den bana du bryter. Med mer responsivitet blir möjligheterna oändliga.

Alfabetisk en teknologi för Snowmobiles

LÄTT ATT STARTA, LÄTT VIKT

Alpha One-snöskotrarna gör lättviktsprestanda till en standard. Den enkla skenan avlägsnar snö, medan fjädringarna med dubbla skenor fångar upp snön i ramen. På så sätt blir skotern lättviktig och lätt att manövrera en hel lång dag.