Alpha One

Single-Beam Rear Suspension

Arctic Cat® gör berget tillgängligt för dig på ett sätt som ingen annan kan med den revolutionära Alpha One™. Istället för att använda två skenor som i en glidskenefjädring går den enda aluminiumskenan rätt ner till mitten på Power Claw™-bandet. Med ett minimum av indata får du utan ansträngning kurvtagning i djup snö, smidighet och effekt som behövs för körning snett uppför sluttningar. Du har aldrig upplevt att köra på det här sättet. 

Alpha One Single Beam Rear Suspension

Enkelbalks bakfjädringsskena

Alpha One är den första med bakfjädring att gå från två skenor till en och skapar därigenom en enda rotationspunkt ner till mitten på dess Power Claw-band så att du utan ansträngning kan ge järnet på berget. Den är lätt, smidig och rejäl: med en extruderad aluminiumkonstruktion och fästpunkter av magnesium.

ALFABETISK en mer Manueverability

Mer manövrerbarhet

Med en enda rotationspunkt, lutar sig snöskotrarna och niger i varje kurva och i tar backsluttningar som en andra natur. Så du formar inte bara ditt eget spår, du efterlämnar ett spår som ingen annan ens kommer i närheten av. Utan ansträngning kör du med minimal påverkan som föraren. Gränslösa möjligheter.

Starter för alfabetisk en tänder stag lätt

Lättstartad, förblir lätt

Lättviktsprestanda är spelets namn på berget. Alpha One-snöskotrar inte bara startar 11 kilon lättare än andra snöskotrar – de förblir lättare. Där dubbelskenefjädringar samlar upp snön i skidramen ser Alpha One’s enkelskena till att hålla snön borta och hålla maskinen lätt att manövrera.