Power Claw

Justerbar fjädring som kan justeras under körning

Terrängen kan snabbt ändra sig. Med ATAC™ kan du hålla jämna steg. Med tryckknappskommando med tre fasta inställningar, avstängningsinställning och två individuella förarprofiler kan du ställa in körningen utan avbrott. Tidigare känd som iACT.

ATAC-RÄVEN nolla IQS chockar

FOX® ZERO iQS-stötdämpare

ATAC's FOX ZERO-stötdämpare som har medföljande behållare med kompressionsinställningar (mjuk, medium och fast) samt två anpassade fjädringsinställningar med ett elektroniskt styrsystem designat och utvecklat med Arctic Cat®-tekniken.

Inställningar för ATAC tre

TRE FABRIKSINSTÄLLDA FJÄDRINGAR

Välj mellan mjuk, medium och fast fjärdringsinställning för att få exakt den körning som du behöver oavsett vad dagen har att ge dig.

Chauffören för ATAC två profilerar

Två anpassade förarprofiler

Ställ in din körning ännu mer exakt med avancerade inställningar som gör att du finjusterar förhållandet mellan skidstötdämparna och de bakre stötdämparna. ATAC kan komma ihåg två förarprofiler med sina egna anpassade inställningar.

Digital skärm för ATAC

Digital Display

Få en snabb, ögonblicklig avläsning av den fasthetsinställning som du har valt – mjuk, medium eller fast – från det digitala instrumentet.

ATAC-tryckknappen kontrollerar

Tryckknappsstyrning

I stället för att stiga av din snöskoter för att ställa in en ny kompression låter ATAC dig välja mellan mjuk, medium och fast inställning genom en tryckning på knappen som sitter på styrstången.